Als student wil je natuurlijk niets liever dan 100% op de hoogte blijven. Maar waar kan je als student tegenwoordig terecht voor betrouwbare informatie en welke websites zijn een echte verrijking voor je studentenleven? Wij zochten voor je uit wat de meest populaire studentenwebsites zijn van dit moment. Zodat ook jij weer helemaal op de hoogte bent van het laatste nieuws voor studenten!

StudyNotes.nl

Studynotes.nl is een (nieuw) studentenplatform vol handige informatie voor studenten. Je vindt er niet alleen het laatste studentennieuws, maar ze houden je ook op de hoogte van alles wat er komt kijken bij een studentenleven. Zo vind je er informatie over toeslagen, hoe je snel een geschikte studentenkamer kunt vinden en geven ze nuttige budget tips.

18ennu.nl

Ben je al 18 jaar oud? Dan ben je de website 18ennu.nl vast eens tegen gekomen. 18ennu.nl is er namelijk voor jongeren die binnenkort 18 jaar oud worden. Met een handige checklist voor 18-jarigen helpen ze je bij alles wat er komt kijken als je volwassen wordt. Ondertussen is 18ennu.nl al een echt begrip en daarnaast staat de website tegenwoordig vol handige informatie voor studenten. Zeker eens de moeite waard om een kijkje te nemen, ook als je al even 18 jaar oud bent.

Studenten.nl

Over een begrip gesproken. Studenten.nl is een echt begrip en bestaat dan ook al erg lang. Wel lijkt studenten.nl tegenwoordig meer op een advertentiewebsite voor grote bedrijven, toch valt er nog altijd goede informatie te vinden. Zo vind je er informatie per studentenstad en geven ze je tips wanneer je op zoek bent naar een (bij)baan.

Kamerstudenten.nl

Als laatste kunnen we natuurlijk onze eigen website niet vergeten te noemen. Zonder studenten geen studentenkamers en dus ook geen kamerstudenten.nl. Het vinden van een studentenkamer kan een hele opgave zijn en met onze website helpen we al jaren studenten in de zoektocht naar hun ideale studentenkamer. Alleen al daarom mag onze eigen website niet vergeten worden in een lijst met de beste websites voor studenten!